AİLE OKULU EĞİTİMİ

Değerli Velilerimiz;

Miili Eğitim Bakanlığımızın başlatmiş olduğu "Aile Okulu " projesi çerçecesinde ailelere eğitimle aile değerleri, kültürel değerlerimiz, aile içi iletişim, sosyal, psikolojik ve duygusal gelişim, çevre bilinci, stres yönetimi, madde bağımlılığını önlemeyle ilgili yaklaşımlar aile içerisindeki iletişimin güçlenmesine, ebeveynlerin madde bağımlılığı, teknolojik bağımlılık gibi konularda çocuklarıyla çok daha bilinçli iletişime geçmesine katkı sağlayacağına Özellikle kültürel değerler, ahlak değerleri, aile içindeki sosyal, psikolojik gelişimler konusunda farkındalıkla ilgili çok önemli bir kazanım elde edilmesi hedeflenmektedir.

Ailelerimizi ne kadar güçlü kılabilirsek eğitim sisteminin içindeki çocuklarımız da o kadar destek mekanizmalarına sahip olacaklar, çünkü eğitim sadece okul içinde gerçekleşen bir süreç değil."

Söz konusu bu eğitimi almak isteyen velilerimizin Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz veya Okul İdaresiyle iletişime geçmesi rica olunur.

20-10-2022

Yayın: 20.10.2022 - Güncelleme: 20.10.2022 10:23 - Görüntülenme: 207