Mehmet Erkan DEMİR - Okul Müdürü

Mehmet Erkan DEMİR; 20.10.1983 tarihinde Siirt’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Siirt’te tamamladı. Dicle Üniversitesi Siirt Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü’ nü bitirdikten sonra 2005 yılında ilk ataması Muş iline yapıldı. Burada 1 sene öğretmenlik, 2 sene müdürlük görevleri yaptı. 2008 yılında Siirt iline atandı. Askerlik görevini İzmir ilinde kısa dönem olarak yaptı. 2010 Mart ayında Siirt Ticaret Meslek Lisesi, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak atandı.  2014 Aralık ayına kadar Siirt Ticaret Meslek Lisesi, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi´nde müdürlük ve müdür yardımcılığı görevleri yaptı. 2014 Aralık ayında Halide Kutlualp Ortaokulu´na müdür olarak atandı. 2023 Ağustos ayında 80.Yıl Oratokulu´na müdür olarak atandı. Halen bu görevine devam etmektedir. Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanında tezli Yüksek Lisans yapmıştır.