80.Yıl Ortaokulu

YENİ MAH. 1556 SK. NO: 4B MERKEZ / SİİRT
Vizyon
Siirt´imizin ve hatta ülkemizin geleceğini aydınlatacak, model olabilecek, eğitim bölgemizdeki devlet okulları içinde örnek alınabilecek itibari yüksek ´ilk´leri ve ´en´leri ortaya çıkaran,yeniliklere her zaman açık, öğretmen-öğrenci-veli işbirliğini önemseyen Atatürk ilke ve inkılaplarına milli ve manevi değerlerimize saygılı ve bağlı olan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
80.Yıl Ortaokulu öğretmen kadrosu ve idare olarak misyonumuz; bu toprakların değerleriyle evrensel insani değerleri özümsemiş Mustafa Kemal Atatürk´ün manevi mirası olan bilime ve akla sahip çıkan yaratıcı ve özgürce düşünebilen kendini bilen ve kendine güvenen ,çevresinde olup bitenleri sorgulayan, duyarlı, adil ve çözüm odaklı bireyler yetiştiren , öğrenmeyi öğrenme becerisine ve merakına sahip kontrollü bireyler yetiştiren ,estetik zevkleri gelişmiş ve insani ,vicdani kavramları ön planda tutan bireyleri hayata hazırlamaktır.
Öğretim Şekli :ikili eğitim (sabahçı/öğlenci grubu)
Saatler
07.00-12.40 sabahçı grubu (7. ve 8. sınıflar) 13.00 18.40 öğlenci grubu (5. ve 6. sınıflar)
Yaya Yolu, Sehir içi Dolmuş, Hususi Araç
Yeni Mahalle Bedirhan Batur Cad.
BASKETBOL, VOLEYBOL, FUTBOL