Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında kent merkezindeki bazı okullarda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Öğrencisi 5. Sınıfa Giden Velilerimiz ...... Buraya TIKLAYINIZ

Öğrencisi 6. Sınıfa Giden Velilerimiz...... Buraya TIKLAYINIZ

Öğrencisi 7. Sınıfa Giden Velilerimiz ...... Buraya TIKLAYINIZ

Ock

Öğrencilerimiz kendi oyununu kendin yarat fikrinden yola çıkarak kodlamayı öğrenerek hayal dünyalarında tasarladıkları oyunları kendileri yapabilmelerine olanak sağlanmaktadır.

Ara

Kitap Kurdu yarışmasında 2. olan  7/D sınıfı  öğrencimiz Mihrimah Berra EKİNCİ  ve dereceye giren  öğrencilerimiz Emir EKİNCİ ile  Havin Oruç'u  tebrik eder başarılarının daim olmasını dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin Bey'in Konuşması ve Öğretmen Kurul Toplantımızla Başlamıştır. Ülkemize ve Öğrencilerimize Hayırlı  Olması Temennisiyle.

Ekm

Öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersindemaya mantarı ile balon şişirme deneyinde  mayanın canlı bir varlık olduğunu şekerle beslenip karbondioksit gazı açığa çıkardığını ve bu gazın da balonu şişirdiğini gözlemlediler.

Ekm

Çocuklarımız ellerinde olan kagıt,boya vb.malzemelerle kendi yaratıcılıklarını kullanarak sevdiği  sekilleri ,desenleri  yaparak  günlük okudukları hikaye kitaplarına ayraç yaptılar

Ekm

Öğrencilerimizin kelime dağarcığını genişletmek ve okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla günlük gerçekleştirdiğimiz kitap okuma saatinden kareler...

Ekm

Okumuzda rutin olarak yapılan deneme sınavında öğrencilerin başarı durumları ve ilerleme seviyeleri değerlendirilmektedir.

Ara

Okulumuz öğrencilerin daha başarılı bir performans ortaya koymaları için okulumuzun rehberlik servisince öğrencilerimize test çözme teknikleri ile ilgili seminer verilmiştir.

Nis

E-Twining "Kodlama Sınıfı " Projemiz kapsamında  kodlama derslerimiz hız kesmeden devam ediyor. Öğrencilerimiz kendi oyunlarını yaratıcılıklarını kullanarak kendileri oluşturuyor.

"Düşün ve Yarat"